Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 5 Account & Inloggen

Verschillende accounts voor Paardenkrant.nl en Horses.nl

Vanaf 18 maart 2020 heeft u voor Paardenkrant.nl en Horses.nl twee verschillende accounts nodig. Vóór die datum had u maar één account nodig om zowel op Paardenkrant.nl als op Horses.nl in te kunnen loggen. Had u vóór 18 maart 2020 maar één account voor beide sites? Geen probleem, wij hebben er voor gezorgd dat u met de inloggegevens van uw ene account op beide sites kunt inloggen. Daarnaast heeft u als Paardenkrant abonnee nog steeds recht en toegang tot de Horses.nl Premium artikelen. U hoeft dus niets te (laten) wijzigen.

De reden voor deze wijziging is dat Paardenkrant.nl en Horses.nl al een tijdje een eigen website hebben. Voorheen vond u de informatie van de Paardenkrant ook op Horses.nl. Sinds 2018  is er voor de Paardenkrant een aparte website die de achtergrondverhalen achter het nieuws brengt. Daarnaast is in 2018 ook Horses.nl helemaal vernieuwd en hier vindt u al het laatste nieuws uit de paardensector.

Wat kan ik doen met welk account?

Voor Paardenkrant.nl en Horses.nl zijn er verschillende accounts:

Paardenkrant.nl

  • Paardenkrant.nl account (abonnement): Op Paardenkrant.nl kunt u met een account gebruik maken van de mogelijkheden voor abonnees. Zoals het online lezen van de wekelijkse uitgave van de Paardenkrant, het bekijken van het krantenarchief, het uitgebreide artikelenarchief en korting op de webshop. Om hier gebruik van de kunnen maken, heeft u  een betaald abonnement nodig.
    Daarnaast heeft u als Paardenkrant abonnee recht op gratis toegang tot Horses.nl Premium. Ga naar Online account activeren en activeer daar uw gratis Horses.nl Premium account.

Horses.nl

  • Horses.nl Topics account (gratis): Hiermee kunt u inloggen en aangeven welke topics (onderwerpen)u wilt volgen. Het nieuws van deze topics ziet u op Horses.nl dan in ‘Mijn nieuws’. Topics kunt u gratis gebruiken.
  • Horses.nl Premium account (abonnement): Als u hiermee inlogt kunt u onze Horses.nl Premium artikelen lezen. Dat zijn onze beste verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, live verslaggeving van grote evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt alles wat u niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals u van ons bent gewend. U herkent premium aan het ‘Premium’-label bij de artikelen. U kunt zich hier registreren voor een Premium abonnement.

Ik ben al abonnee van de Paardenkrant en heb al een online account. Waar moet ik nu inloggen?

Als u als abonnee de digitale versie van de Paardenkrant online wilt lezen, het artikelarchief wilt inzien of gebruik wilt maken van korting in de webshop, dan  logt u in met uw account.

Ik ben abonnee van de Paardenkrant en heb nog geen online account. Hoe moet ik me registreren om online toegang te krijgen tot de digitale krant en het archief?

Ga naar Paardenkrant.nl en klik op ‘Account activeren’. Hiervoor heeft u uw relatienummer nodig die op de adresdrager van de krant staat die u wekelijks ontvangt. Na het activeren van uw account bent u automatisch ingelogd en heeft u toegang tot alle content op Paardenkrant.nl.

Ik heb al een online account op Horses.nl en maak gebruik van Horses.nl Topics. Nu wil ik me abonneren op de Paardenkrant. Hoe moet dat?

Omdat vóór 18 maart 2020 accounts op Horses.nl en voor Paardenkrant.nl hetzelfde waren, is het mogelijk dat uw Horses.nl account ook werkt op Paardenkrant.nl. Probeer eerst om op Paardenkrant.nl in te loggen met uw Horses.nl account. Lukt dat? Ga dan naar het overzicht met abonnementen, kies een abonnement, vul o.a. uw adresgegevens in en doorloop het betalingsproces. Omdat u bent ingelogd, hoeft u geen gegevens meer in te vullen voor het aanmaken van een account.

Kunt u niet inloggen met uw Horses.nl account? Geen probleem. Volg gewoon de instructies tijdens het afsluiten van een Paardenkrant abonnement. U maakt tijdens dit proces automatisch een nieuw account aan.