Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 5 Account & Inloggen

Eén account voor Horses.nl en Paardenkrant.nl

U heeft maar één account nodig om zowel op Horses.nl als op Paardenkrant.nl in te kunnen loggen. Voorheen vond u de informatie van de Paardenkrant ook op Horses.nl. Nu is er voor De Paardenkrant een aparte website die de achtergrondverhalen achter het nieuws brengt. Daarnaast is Horses.nl helemaal vernieuwd en hier vindt u nu al het laatste nieuws uit de paardensector.

Hieronder een aantal veelgestelde vragen en antwoorden over het aanmaken van een account, het inloggen en wat u met een account kunt doen.

Wat is het voordeel van één online account voor twee sites?

Het gebruik van één account voor beide sites heeft een belangrijk voordeel. Op Horses.nl wordt in nieuwsberichten vaak gelinkt naar achtergrondartikelen op Paardenkrant.nl. Als u een abonnement heeft op de Paardenkrant, dan heeft u ook toegang tot deze achtergrondartikelen en het krantenarchief. Als u een link vanaf Horses.nl volgt, dan hoeft u niet meer in te loggen op Paardenkrant.nl. U wordt automatisch ingelogd, omdat beide sites gebruik maken van hetzelfde account. Wel zo handig.

Wat kan ik doen met een account?

Op Horses.nl kunt u hiermee inloggen en aangeven welke topics (onderwerpen) u wilt volgen. Het nieuws van deze topics ziet u op Horses.nl dan in ‘Mijn nieuws’. Topics kunt u gratis gebruiken.

Op Paardenkrant.nl kunt u met een account gebruik maken van de mogelijkheden voor abonnees. Zoals het online lezen van de wekelijkse uitgave van de Paardenkrant, het bekijken van het krantenarchief, het uitgebreide artikelenarchief en u krijgt korting op aankopen in de webshop. Om hier gebruik van te kunnen maken, heeft u een betaald abonnement nodig.

Ik ben al abonnee van de Paardenkrant en heb al een online account. Waar moet ik nu inloggen?

Als u als abonnee de digitale versie van de Paardenkrant online wilt lezen, het artikelarchief wilt inzien of gebruik wilt maken van korting in de webshop, dan gaat u nu naar www.paardenkrant.nl. Daar logt u in met uw account zoals u dat voorheen op Horses.nl gewend was.

Met ditzelfde account kunt u nog steeds inloggen op de vernieuwde website van Horses.nl, maar dan om gebruik te maken van topics. Daar geeft u onder ‘Mijn topics’ aan welke onderwerpen u in uw nieuwsoverzicht wilt zien. Lees hier meer over topics van Horses.nl.

Ik ben abonnee van de Paardenkrant en heb nog geen online account. Hoe moet ik me registreren om online toegang te krijgen tot de digitale krant en het archief?

Ga naar Paardenkrant.nl en klik op ‘Account activeren’. Hiervoor heeft u uw relatienummer nodig die op de adresdrager van de krant staat die u wekelijks ontvangt. Na het activeren van uw account bent u automatisch ingelogd en heeft u toegang tot alle content op Paardenkrant.nl.

Ik heb nog geen online account. Waar maak ik deze aan?

Omdat Horses.nl en Paardenkrant.nl aan elkaar gekoppeld zijn, maakt u één account aan die direct op beide sites is te gebruiken. Het maakt niet uit of u zich op Horses.nl registreert om gebruik te gaan maken van topics óf dat u op Paardenkrant.nl een abonnement neemt. In beide gevallen maakt u één account aan voor beide sites.

Ik heb een online account op Horses.nl en maak gebruik van topics. Nu wil ik me abonneren op de Paardenkrant. Hoe moet dat?

Omdat u op Horses.nl een account heeft aangemaakt om gebruik te maken van topics, kunt u dit account ook gebruiken om sneller een abonnement op de Paardenkrant aan te vragen. Dit gaat als volgt:
Ga naar Horses.nl en log in. Ga vervolgens naar Paardenkrant.nl naar het overzicht met abonnementen, uw wordt daar automatisch ingelogd. Kies een abonnement, vul o.a. uw adresgegevens in en doorloop het betalingsproces. Omdat u bent ingelogd, hoeft u geen gegevens meer in te vullen voor het aanmaken van een account.

Ik heb liever voor beide sites een apart online account. Kan dat?

Dat kan. U kunt een apart account aanmaken op Horses.nl om gebruik te maken van topics. En u kunt op Paardenkrant.nl een abonnement bestellen met andere persoonsgegevens. Echter is het handiger om één account voor beide sites te gebruiken. Zie het antwoord op de vraag: ‘Wat is het voordeel van één account voor twee sites?’