Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 4 Abonneren

Abonnement afsluiten & betalen

Hoe sluit ik een abonnement af?

Als u een abonnement afsluit via de website van Paardenkrant, kunt u kiezen uit betaling per iDEAL, Creditcard of MisterCash, of per PayPal of voor een overboeking (factuur). Zodra de betaling ontvangen is, krijgt u direct een bevestiging. U kunt u ook via onze onze abonneeservice abonneren.

Abonnementsvormen
U kunt kiezen uit een Paardenkrant jaar- (50x), kwartaal- en maandabonnement. Daarnaast kent elk abonnement twee varianten: Compleet (print en online) en Online (alleen online toegang). Verder is er een speciaal proefabonnement voor een maand, een studentenabonnement en een jaarabonnement op alleen het ondernemersmagazine Extra (4x).

Alle abonnementen bieden extra voordelen zoals kortingen op Fokkerijdagen en Veulenvisites en een 1+1 actie voor het WK jonge Dressuurpaarden. Als abonnee heeft u dus heel veel voordeel. Bekijk alle abonnementsvormen op www.paardenkrant.nl/abonneren/.

Abonnement betalen
Wanneer u een abonnement afsluit via de website van de Paardenkrant, dan kunt u ervoor kiezen om te betalen via iDEAL, Credit Card, MisterCash, PayPal of voor een overboeking (factuur die u per e-mail of post ontvangt). Bij het afsluiten via de klantenservice ontvangt u een factuur per e-mail of post of, indien u daarvoor een mondelinge machtiging afgeeft, wordt het abonnementsgeld automatisch van het door uw opgegeven rekeningnummer afgeschreven.

Automatisch stoppen
De jaarabonnementen (print & online), kwartaalabonnementen (print & online) en het online maand abonnement van de Paardenkrant en het jaarabonnement van het ondernemersmagazine Extra stoppen niet automatisch. Het Paardenkrant proefabonnement stopt wel automatisch.