Ga naar hoofdinhoud

Externe evenementen

Masterclass parcoursbouwen

Op vrijdag 5 juli organiseert Paardenkrant-Horses.nl in samenwerking met Henk een masterclass parcoursbouwen op Outdoor Gelderland waarbij hij de fijne kneepjes van het vak overbrengt.

Als deelnemer ga je na het theoretische gedeelte ook daadwerkelijk de springring in om samen met Henk Linders en zijn team het parcours op te bouwen. Daarna is het aan Willem Greve om samen met jou het parcours te lopen waarbij hij vertelt waar hij als topruiter op let en welke uitdagingen hij waarneemt.

Een uniek kijkje in de wereld van het parcoursbouwen waar je als Paardenkrant-abonnee ook nog eens gratis aan kunt deelnemen!

Zondag Outdoor Gelderland

Zondag – 7 juli is de dag voor de springliefhebber! Van CSI 3* tegen de klok, de finale van de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee tot de CSI* Grote Prijs én de Grote Prijs van de Provincie Gelderland!

En voor u als abonnee van de Paardenkrant en de Paardenkrant Extra hebben we een mooie voordeelactie: 1+1 gratis kaartje voor zondag – 7 juli!

Gebruik voor het bestellen van de kaartjes uw relatienummer met daarvoor de afkorting van de Paardenkrant, PKR. Dit is uw promotiecode.

WK Jonge dressuurpaarden

Van 1 t/m 4 augustus vindt het FEI Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden opnieuw plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Tijdens dit internationale kampioenschap strijden de beste vijf-, zes-, en zevenjarige dressuurpaarden om de winst. Daarnaast zijn er diverse aanvullende rubrieken.

Wil je er dit jaar bij zijn? Als abonnee van Paardenkrant en de Paardenkrant Extra kunt u weer gebruikmaken van de 1+1 actie voor het WK Jonge Dressuurpaarden!